Laboratóriumi diagnosztika, Laboratóriumi diagnosztika | PeriodX


Magyarországon országos laboratóriumi diagnosztika és laboratóriumi hálózattal rendelkezünk közel 70 helyszínenösszesen 5 féle, éves szinten 45 millió vizsgálatot végzünk.

Vizsgálati területek

Szolgáltatásaink beutaló és előjegyzés nélkül is bármikor igénybe vehetők. Küldetésünk főszerepet vállalni az egészségmegőrzésben és az egészségtudatosságra nevelésben, valamint hangsúlyozni a megelőzés fontosságát. Egyedülállóan széles vizsgálati paletta A SYNLAB-csoport a humán laboratóriumi diagnosztika területén szinte határtalan lehetőségeket kínál ügyfeleinek, országos és európai viszonylatban egyaránt.

laboratóriumi diagnosztika fereghajto tabletta

Már a hazai laboratóriumaink által kínált paletta is egyedülállóan széles közel féle laboratóriumi tesztet végzünkpartnereink és pácienseink számára azonban elérhető a SYNLAB Holding összes vizsgálata, mely így további paramétert hoz a diagnosztika látóterébe. Ezek között megtalálhatók a klinikai kémiai, immunológiai, hematológiai, endokrinológiai, véralvadást monitorozó, tumor diagnosztikai, allergia és táplálék intolerancia tesztek, vizelet- és széklet diagnosztikai laboratóriumi diagnosztika, a gyógyszerszint monitorozás, magzati kockázat szűrés, vércsoport szerológia vizsgálatai, valamint számos mikrobiológiai, fertőzés szerológiai, molekuláris diagnosztikai és genetikai teszt egyaránt.

laboratóriumi diagnosztika minden típusú férgek készítményei

Amit máshol nem talál, keresse nálunk! Országos laboratóriumi diagnosztika — könnyű elérhetőség Közel 70 telephelyünk révén országos lefedettséggel rendelkezünk, klinikai kémiai, mikrobiológiai laboratóriumainkat, valamint magán vérvételi helyeinket az ország számos nagyvárosában megtalálja. Gyors leletközlés — Elektronikus lelettovábbítás automatikusan Miután a minták beérkeztek a mintát feldolgozó telephelyünkre, a vizsgálatok hamar elkészülnek, köszönhetően az optimálisan szervezett hálózati munkának és az alkalmazott fejlett technológiának.

laboratóriumi diagnosztika milyen adaptációk vannak a parazitákban

A rutin vizsgálati eredmények jelentős része még aznap elérhetővé válik. Részletes információt az egyes vizsgálatok elkészülési idejéről árlistáinkon, illetve az adott paraméter adatlapján talál.

Belgyógyászati diagnosztika | Digitális Tankönyvtár

A legtöbb telephelyünk esetében lehetőség van az elkészült laboratóriumi leletek automatikus, elektronikus továbbítására is. Országos logisztikai hálózat, mintaszállítás partnereink számára.

Mintavételi eszközök Mintavételi eszközök biztosítása partnereink számára. Sürgősségi vizsgálatok Laboratóriumainkban lehetőség van egyes vizsgálatokat sürgősséggel is igénybe venni, telephely függvényében non-stop, 24 órás szolgáltatást is tudunk biztosítani, igény esetén. Leletinterpretáció, laboratóriumi diagnosztika szakértővel Leleteinket — az elvégzett vizsgálatok Hel paraziták függően — szöveges értékeléssel is el szoktuk látni.

  1. Laboratóriumi diagnosztika
  2. Laboratóriumi diagnosztika | PeriodX
  3. Molekuláris genetika.
  4. Hároméves gyermekének férgei vannak
  5. Laboratóriumi diagnosztika - MEDEND Meddőségi és Endometriózis Intézet
  6. Kapcsolat Intézetünkben gyakorlatilag minden Magyarországon elérhető laborvizsgálat elvégzésére lehetőségünk van.
  7. Parazitaellenes gyógyszerek az emberek véleménye

Amennyiben Önnek bővebb magyarázatra, segítségre van szüksége az eredmények értelmezéséhez, kérhet tőlünk szakorvosi konzultációt is: munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Magán vérvételi szolgáltatás, vérvétel helyszíni kiszállással Partnereink számára előzetes egyeztetést követően helyszíni kiszállással vérvételi szolgáltatást nyújtunk, szakképzett személyzet, mintavételi eszközök biztosításával és a levett minták elszállításával.

laboratóriumi diagnosztika belferget kihajto gyogyszer

Ügyfélszolgálat Célunk, hogy pácienseink és partnereink a leggyorsabb és legkényelmesebb módon informálódhassanak szolgáltatásunkról, ezért indítottuk el ügyfélszolgálatunkat. A leggyakrabban feltett kérdésekre a válaszokat megtalálja a Gyakori kérdések menüpontban témánként összegyűjtve.

laboratóriumi diagnosztika helmint parazita orvosság

Ha olyan kérdése van, melyre itt nem talál kielégítő választ, bátran hívja ügyfélszolgálatunkat, igyekszünk segíteni! Hírlevél szolgáltatás A mai felgyorsult életvitel mellett kiemelkedően fontos, hogy a szükséges információk a lehető leghamarabb eljussanak azokhoz, akiknek szüksége van rá.

Hírlevél szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy az új vizsgálati lehetőségekről, szolgáltatási palettánk bővüléséről, valamint akcióinkról Ön az elsők között értesülhessen — s így ne maradjon le semmiről! Segítség a diagnosztikához Partnereink és pácienseink számára segítséget jelenthet, ha a laboratóriumi vizsgálatokat szakterülethez, tünetekhez, vagy fizikai eltérésekhez kapcsolt csoportosításban is áttekinthetik.

Általános információk

Vizsgálati ajánlónkban azokra a területekre vonatkozóan adunk bővebb információt, melyek a visszajelzések alapján a leginkább érdeklődésre tartanak számot. Kedvező szolgáltatási árak, akciós csomagok Cégünk célkitűzése, hogy kedvező áron kínáljunk ügyfeleink számára minden igényt kielégítő szolgáltatást, mindezt azonban minőségi kompromisszumok nélkül!

laboratóriumi diagnosztika parazita táplálkozás

Vizsgálati mennyiségtől függően partnereink számára lehetőség van egyedi, személyre szabott árak kialakítására, volumen alapú kedvezményekkel, utólagos havi fizetéssel, átutalással.