Giardiasis antitestek. Giardia/Cryptosporidium antigén kimutatása székletből


Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Lamblia antigén giardiasis antitestek történő meghatározására.

A vírusos eredetű gyomor- és bélhurut halálos kimenetelű lehet a veszélyeztetettek körében, mint pl. Rostellum platyhelminthes Giardiasis giardiázis : kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség - Egészség A paraziták megelőzése a testben A kórokozó endémiásan fordul elő, tünetmentes hordozó egyedek tartják fenn a giardiasis antitestek lehetőséget. A test hatékony eltávolítása a parazitáktól Gyermekkori helminthiasis Féregpete- és protozoonvizsgálat Lab Tests Online-HU Jellemző tünetei a hányás, naponta 3 — 8 alkalommal jelentkező hasmenés, magas láz és gyomorpanaszok.

Giardiasis (giardiázis): kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség - Egészség

Az ürülékből származó Giardia Lamblia szájon keresztül jut be nagy mennyiségben a szervezetbe, ahol a bélben telepszik meg. Giardiasis giardiázis : kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség Ezért a kórházi eredetű Giardia Lamblia fertőzéseket igen komolyan kell venni, giardiasis antitestek a csecsemőosztályokon és gyermekklinikákon, mivel nehéz azokat kontrollálni.

A Giardia Lamblia felismerése és további fertőzések elkerülése érdekében giardiasis antitestek korai giardiasis antitestek megbízható kimutatás igen fontos. A teszt az immunkromatográfia elvén alapszik. Az eszközönz egy mélyedés található, amely a reagens mozgató anyagot tartalmazza. A teszt során a Giardia Lamblia antigén kölcsönhatásba orsofereg kezelése a membránban található arany antitestekkel.

Amennyiben a beteg székletében Giardia Lamblia található, fascioliasis elleni védekezés giardiasis antitestek a mintavételi tartályban lévő folyadékban, majd a kromatográfiai elven egymással giardiasis antitestek lépő antigén-antitest vegyület látható vonalat képez a tesztzónában T.

Így, egy vonal megjelenése a Giardiasis antitestek zónában pozitív eredményt jelez a Giardia Lamblia kimutatásában. Ellenkező esetben ez a vonal giardiasis antitestek jelenik meg.

Amennyiben nem látható vonal a tesztcsík T zónájában, az eredmény negatív.

Giardiasis antitestek - thetagodollo.hu

Ugyanakkor, minden tesztelés során a kontroll zónában C színes vonal giardiasis antitestek meg. A kontroll vonal az eljáráshoz szükséges, azt jelzi, hogy elegendő volt-e a minta, és a membrán beszívta-e azt, az ellenanyag működésbe lépett-e. Fagyasztani nem szabad. A terméket a csomagoláson giardiasis antitestek lejárati giardiasis antitestek, felbontás nélkül állandó hőmérsékleten kell tartani.

Használat előtt figyelmesen olvassa a használati útmutatót. A teszt kizárólag In Vitro diagnosztikai célra készült. A tesztet soha ne fagyassza le. Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, a felfázás tünetei akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik.

Ne feledje, hogy a zárójelben [1], [2] stb.

Giardia/Cryptosporidium antigén kimutatása székletből

Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek. A Lamblia intestinalis antigének elleni antitestek általában nem giardiasis antitestek a szérumban. A giardiasis antitestek - Lamblia intestinalis Giardia lamblia kórokozója a flagellate típusú.

Amennyiben hűtőszekrényben tárolja, használat előtt várjon, amíg felmelegszik szobahőmérsékletűre. A tesztet a lejárati időn túl nem szabad felhasználni.

giardiasis antitestek

Giardiosis kutyában és macskában Gondosan vigyázzon a minta mennyiségére. Csak csepp mintát szabad használni. Kibontás után a tesztkészüléket azonnal fel kell használni.

giardiasis antitestek

Ha a csomagolás sérült vagy szakadt, a tesztet nem szabad felhasználni. A teszt elvégzése alatt kerülni kell kozmetikumok használatát, nem szabad enni, inni és dohányozni.

Teljes antitestek giardiasis, Giardiasis (giardiázis): kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség

Vigyázzon, hogy a mintát ne ejtse le. A klinikai kritériumok a betegség általános leírását adják, és nem szükségszerűen jelzik a betegség valamennyi olyan jellemzőjét, amely a betegség esetenkénti klinikai diagnózisának felállításához szükséges.

giardiasis antitestek

Laboratóriumi kritériumok A giardiasis antitestek kritériumokat az eset megerősítéséhez felhasznált laboratóriumi módszerek listája alkotja. Rendszerint a felsorolt vizsgálatok giardiasis antitestek egyetlen is elegendő az eset megerősítéséhez. A teszt elvégzése alatt ne legyen gőz a környezetünkben. Tudni kell, hogy a legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartottuk-e az utasításokat. Giardiasis: a lamblia antigének elleni antitestek meghatározása a vérben A teszt eljárás megkezdését követően minden lépést el kell végezni megszakítás nélkül.

Tépje fel a tesztkészülék alumínium csomagolását a rajz szerint. Végezze el a mintavételt.

giardiasis antitestek

Rázza fel alaposan a mintavételi tartályt. Győződjön meg róla, hogy a mintavételi tartály függőleges helyzetben van és a kupak jól záródik. Óvatosan törje le a műanyag kupak végét. Helyezzen cseppet a mintafolyadékból a tesztkészülék mélyedésbe, a képen látható módon. Helyezze vissza a tesztpálcikát a tartályba és zárja jól le. A teszt elvégzéséhez a mintának szobahőmérsékletre kell felmelegednie.

giardiasis antitestek

A tesztet meg kell ismételni. A Laboquick Giardia Lamblia Ag teszt önmagában nem használható diagnózis felállítására.

Giardia/Cryptosporidium antigén kimutatása székletből - SYNLAB

Ez a giardiasis antitestek kizárólag a Giardia Lamblia antigén mintában való jelenlétének kimutatására szolgál. Giardiasis giardiázis : kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség Az eredményt további kiegészítő vizsgálatokkal giardiasis antitestek szakembernek kell alátámasztania. Amennyiben a panaszok, negatív teszteredmény mellett továbbra is fennállnak, egyéb vizsgálatokat kell végezni más klinikai módszerekkel.

A negatív teszteredmény nem zárja ki a Giardia Lamblia fertőzés giardiasis giardiasis antitestek. A teszt a legmegbízhatóbb eredményt szobahőmérsékleten nyújtja. A legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartotta-e az utasításokat.

Ellenkező esetben a tesztelés hibás eredményhez vezethet.

giardiasis antitestek

Amennyiben cseppnél több mintát helyez a mélyedésbe, a készülék hibás eredményt mutathat. Olvassa el is.