Avas lehelet


Büdösebbek a húsevők?

You are here

Avas lehelet. Jegyzet: A középkor lehelete Avas lehelet, a test által kipárologtatott illatok, szagok és avas lehelet hozzá tartozó betegségek.

paraziták fajtái az emberekben rossz lehelet plakk kezelés

Avas lehelet Amikor egy személy erősen halszagot áraszt, trimethylaminuriában, anyagcsere-betegségben szenved. Ez esetben nem, vagy csak nehezen bomlanak le a fehérjében gazdag élelmiszerek.

Kellemetlen a leheleted? Mi lehet az oka és hogyan szüntetheted meg?

Édes vizelet

Szeglet Jennifer - Gombosdent Az erős halszagot az izzadságban, a leheletben és a vizeletben érezheted. Avas lehelet sült kenyér illata A kenyérre vagy élesztőre emlékeztető szag hüvelyi fertőzést jelez.

mérgező vásárlás kremenchug áron rossz lehelet egy álomfórumon

Almás illat A cukorbetegek az almalé illata mellett jellegzetes édes-savanyú pörköltcukor, avagy alkoholszagot áraszthatnak magukból, ami a hasnyálmirigy és a vese leépülését jelzi.

Keserű szag A savanyú szag és a keserű íz a szájban májproblémát jelez. Még néhány jellegzetes szag és az azokhoz tartozó betegség Nőgyógyászati és menstruációs problémák esetén érezhető a fémes, szúrós hagymaszag, ami a hormonális funkciók zavarait jelzi a szervezetben.

Ha már egy ideje ilyen szagot árasztasz, fordulj orvoshoz! - Blikk

Daganatos megbetegedéseknél szúrós záptojás- és acetonszag jelezheti a sejtek rohamos bomlását a szervezetben. Ízületi bántalmaknál gyakori a savanykás, töményen szúrós szag, ami arra utal, hogy az ízületek körüli állományban salakanyag halmozódott fel, nem tud kitisztulni, emiatt gyulladás alakul ki. Depressziónál például úgymond poshadt szag tapasztalható, ami jelzi, hogy a szervezet működése lelassult, úgyszólván állóvíz az egyén élete.

Mik lehetnek a rossz szájszag okai?

A savanykás verejték- nyirokszag, valamint a bőrből kiáramló enyhén zöldes színű testnedv a máj és az epehólyag korai megbetegedését jelezheti. Az erős, kesernyés verejték- nyirokszag és az enyhén piros színű kiáramló testnedv a szív és vékonybél korai megbetegedését jelezheti.

szarvasmarha szalagféreg gyógyszer traiter les puces du chien

Az édeskés verejték- nyirokszag és az enyhén sárgás színű kiáramló testnedv a bőrön a lép és gyomor korai megbetegedését jelezheti. Az intenzív, savanykás, sós verejték- nyirokszag és a szürkés színű kiáramló testnedv a vese és húgyhólyag korai megbetegedését jelezheti.

Kellemetlen szájszag

Az erős, szúrós verejték- nyirokszag, valamint az átlátszó bőrből kiáramló kissé fehéres színű avas lehelet a tüdő és vastagbél korai megbetegedését jelezheti. A fentiek alapján bárki gondolhatja, hogy valamilyen súlyos betegsége van, de ne ijedj meg. Csakis akkor érdemes orvost felkeresni, ha már hosszú ideje van jelen a kellemetlen szag, és egyéb szokatlan, de egyértelmű jeleket is tapasztalsz magadon.